Renovering af hus efter
​dine ønsker

Erfaren håndværker til din kommende renovering

Skal du have renoveret din bolig? En renovering er en god måde at fornye din bolig på uden at skulle investere i et nyt hus. Derudover skaber en renovering af hus både stor værdi for dig og for ejendomsværdien, hvis du en dag vælger at sælge huset.

Hos JR-Træbyg finder du en professionel tømrer, som udfører renovering i hele lokalområdet omkring Rødding, Vejen, Ribe, Gram og Vojens. Vi tilbyder alle former for renovering af hus, så uanset om du har brug for hjælp til renovering af et enkelt rum eller hele huset, står vi klar til at assistere dig med din opgave. Vi løser renoveringsopgaver for både private og erhvervskunder. 

Renovering af hus i høj kvalitet

Hos JR-Træbyg er kvalitet og service alfa og omega. Vi udfører altid renoveringsopgaver helt efter kundens behov og stræber efter, at det skal leve op til kundens forventninger. Vi er specialister indenfor renovering af hus og har dermed både den rette viden og erfaring til at rådgive dig omkring den helt rette løsning til din bolig.

Få et uforpligtende tilbud og en god pris

Totalrenovering af hus behøver ikke koste kassen. Hos JR-Træbyg udelukker en høj kvalitet nemlig ikke konkurrencedygtige priser!

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din kommende husrenovering, ombygning eller nyt tag? Så kontakt os allerede i dag ​– så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kontakt os via formularen og modtag et godt tilbud

Er du på udkig efter en kompetent tømrer, som kan udføre alverdens forskellige opgaver? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Hos os opnår du god service og tilfredsstillende resultater.

Kontakt os på telefon 20 82 79 96, eller skriv til vores e-mail info@jr-traebyg.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at hjælpe dig.​

Læs hvad kunderne siger om os på Facebook.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

JR Træbyg ApS

Jelsvej 2, 6630 Rødding

Klik her for rutevejledning

Telefon: 20 82 79 96

Vi er medlem af:

JR Træbyg ApS

Søger du en pålidelig og kompetent tømrer virksomhed så har du fundet det rette sted.

Hos JR Træbyg ApS er kendetegnet høj kvalitet og god service.

Her på siden kan du finde nærmere beskrivelse af vores special område.

CVR-nummer​: 39699605