Nyt tag med mange års holdbarhed

Få lagt et nyt tag hos professionel tagdækker

​Har du fået skader på dit tag, eller overvejer du at få lagt nyt tag? Så er du kommet til det rette sted. Hos JR-Træbyg udfører vi alle former for tagarbejde såsom renovering, reparation samt udskiftning af tag.

Vi løser opgaver for både private og erhverv omkring Rødding, Kolding, Vejen, Haderslev, Ribe og omegn. Vi har stor erfaring inden for tagrenovering og lægning af nyt tag, så uanset størrelsen på din opgave står vi klar til at hjælpe dig.

Forøg husets værdi med tagrenovering
​og nyt tag

En tagrenovering kan forlænge dit tags levetid, give et nyt look og forøge husets værdi. Samtidig kan du undgå bekymringer over kraftigt uvejr. Dertil kommer et bedre indeklima og en lavere varmeregning, når den nye isolering er bedre end den gamle. Omvendt kan et misligholdt tag føre til skader nede i tagkonstruktionen og endda i selve huset.


​Alternativet til renovering af tag er at få et helt nyt tag og måske en ny tagkonstruktion. Her er der endda mulighed for at få en anden hældning på taget og beboelsesrum på loftet. Det er også muligt at få nye farver på taget eller andre tagsten, hvis du f.eks. kunne tænke dig et tegltag, et eternittag eller et tag i beton.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vores priser for en tagrenovering afhænger af omfanget. Det kan være alt fra mindre reparationer til en større udskiftning. Dertil kommer behovet for efterisolering og dit valg af tagsten. Dog kan en reparation godt være billig. ​Du modtager naturligvis kompetent rådgivning, og vi har løsninger for alle, uanset pris og kvalitet.

Vil du høre mere, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os via formularen og modtag et godt tilbud

Er du på udkig efter en kompetent tømrer, som kan udføre alverdens forskellige opgaver? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Hos os opnår du god service og tilfredsstillende resultater.

Kontakt os på telefon 20 82 79 96, eller skriv til vores e-mail info@jr-traebyg.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at hjælpe dig.​

Læs hvad kunderne siger om os på Facebook.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

JR Træbyg ApS

Jelsvej 2, 6630 Rødding

Klik her for rutevejledning

Telefon: 20 82 79 96

Vi er medlem af:

JR Træbyg ApS

Søger du en pålidelig og kompetent tømrer virksomhed så har du fundet det rette sted.

Hos JR Træbyg ApS er kendetegnet høj kvalitet og god service.

Her på siden kan du finde nærmere beskrivelse af vores special område.

CVR-nummer​: 39699605